BOSTADSVENTILATION

 

<- Använd länkarna till vänster för mer info

 

 

NUAIRE  Bostad
 Övertrycksventilation
 Köksventilation
 Badrumsventilation
 Värmeåtervinning
 Installations Tillbehör

 Användningsområden

Produktöversikt

Många av oss spenderar minst hälften av vår tid i hemmet, i hus eller lägenheter. Genom att ha bra luft hemma känns det bättre och vi mår bättre.

Meningen med ventilation är att förse huset med bra ren luft och att suga ut stillastående, nedsmutsad illaluktande luft från våra hem. Huvudsyftet förstås är att se till att inomhusluften har god kvalitet, är hälsosam och säker att andas. Ventilation idag handlar också om att spara energi  som man effektivast gör genom att ha värmeåtervinning enner förnybar värme som sol.

Som storbritanniens största leverantör av hemventilationssystem kan NUAIRE tillhandahålla många produkter som inkluderar tilluftsventilation frånluftsventilation och FTX värmeåtervinning. Patenterade solfångare kan hjälpa till att minska energikostnaden och koldioxidutsläpp.

Nuaire har störst expertis att tillhandahålla ventilationslösningar på både små och stora renoveringar såväl som stor erfarenhet av större byggprojekt.

Vårt interna och externa kundserviceteam arbetar tillsammans med kunder för att strukturera ventilationslösningar för varje individuell applikation.

Ductmaster komplett isolerat kanalsystem.

Produktbroschyr för nedladdning