VAKUUMFLÄKTAR

Vakuumfläktar används när man behöver skapa ett undertryck för t.ex lyfta tyngre gods, suga fast papper mot en yta eller för att transportera material typ damm, flis, ärtor eller tegelstenar. Flältar gör detta tyst, effektivt utan vibrationer när man vill spara energi istället för att nyttja dyra tryckluftlösningar med kompressorer som i bästa fall är avvibrerade. Över hela världen används våra vakuummaskiner där driftsäkerhet och pålitlighet står i focus.

En vakuumfläkt är altså inte nån typ av kompressor utan centrifugalfläktar eller sidkanalfläktar med kapacitet att ge vakuum ned till 0,6bar.

Om det finns ett behov av att suga luft eller gas så har vi utrustning som ger er bekymmersfri funktion med låga driftkostnader.

Continental Industrie SA, Villeurbanne, Frankrike

Europas största tillverkare av flerstegs blåsmaskiner/ vakuum-alstrare för luft och gashantering inom processindustrin.  Continental har nu startat produktion av turbokompressorer för att öka verkningsgraden vid applikationer som kräver extra höga tryck som vattenrening.

Ingvar Ingrids AB säljer CI:s produkter till bland annat gruvindustri, pappers-industri, mekanisk verkstadindustri,  och reningsverk.

Dessa maskiner är mycket lämpade för pneumatisk transport och i ännu högre grad för centraldammsugning.

Broschyr: Centrifugal blowers & Exhausters pdf 892kb

 Kontaktinfomation.

http://www.continental-industrie.se

http://www.continental-industrie.com

www.continental-industrie.de

Copyright © 2013 · Jan Ingrids- All Rights Reserved